За нас

Добре дошли в комплекс "Дюни"

гр. Приморско


Имаме удоволствието да ви представим новия ни райски кът на брега на морето.

Комплекс  „Дюни” е ваканционен комплекс със стилна визия и приятна атмосфера. Комплексът предразполага за незабравима почивка сред тишина и природа. Разположен е на 50м от северния плаж на град Приморско, в близост до централната търговска улица и атракциите на града.
Състои се от три сгради – „Дюни 1”, „Дюни 2” и „Дюни 3”. На територията на комплекса има два басейна, два ресторанта, денонщна рецепция.


Дюни 1” разполага с 9 стаи и 10 апартамента, „Дюни 2” –12 стаи,   „Дюни 3” – 21 стаи и 3 апартамента. Стаите са модерно и комфортно оборудвани с климатик, телевизор, кабелна телевизия, мини бар и се предлагат следните услуги:
денонощна рецепция, ресторант, безжичен интернет, сейф,  паркинг, пране, гладене, рент-а-кар, трансфери, открит басейн,  детска площадка.

Ресторантите ни ще Ви изкушат  с едни от най-вкусните традиционни български ястия, както и изискани деликатеси от европейската кухня, като същевременно ще имате възможността да им се насладите сред приятна атмосфера и уютна обстановка. Разполагат със 100 места, 70 от които са на открито, а останалите на закрито.

Комплекс „Дюни” е великолепно място за Вашата почивка!